Välkommen till TT Clean Solution AB

Vi tänker, vi känner, vi ser lösningen.

Söker du städtjänster?
TT Clean Solution är ett serviceföretag som startades våren 2017 av fyra personer, intresserade av problemlösning och som brinner för att göra affärer med hjärtat.

Bolaget utgår från Hotel Statt på Storgatan 20 i Katrineholm, där vi har vår bas och stor del av vår verksamhet, och är till största delen ägt av Tomas Thor, ägare av Hotel Statt i Katrineholm AB. Vår VD, Maria Fredriksson, har lång erfarenhet av husfrutjänster, hotellstäd, golvvård, fastighetsstädning och servicelösningar.
Tillsammans har vår stab över 100 års erfarenhet av städtjänster, och vi jobbar dagligen med att skaffa sig oss mer erfarenheter i varje dammsugartag på butiksgolvet, vid bäddningen av hotellsängen eller när vi flyttstädar lägenheter.

Vårt fokus ligger på hotellstädning, lokalvård i butiker och på företag, flyttstädning, mattvätt och konsultation av städtjänster.
I vårt nätverk finns även fönsterputs, kontorstjänster, växel- och receptionslösningar och värdar/eventpersonal.

Det är det arbete som vi utför ute hos våra kunder varje dag som gör oss till det serviceföretag man väljer. Vi ser till att täcka kundens behov och att vår lösning förenklar vardagen för våra kunder. En vardag som skall ge vår kund tid till fokus på sin kärnverksamhet. Vi gör det vi är bäst på – service! Så kan våra kunder fokusera på vad de är bäst på!

Det är viktigt för oss att kund upplever bra service från oss. Det ger oss en nöjd kund och en trevlig arbetsmiljö. Bra service kan i sin tur leda till nya affärer då man som kund gärna berättar om det man är nöjd över för andra. Detta skapar ringar på vattnet och bygger vår affärsidé!

Våra värderingar

Värderingar styr vårt sätt att se på och hur vi för­håller oss till omvärlden. Dessa ska ge oss vägledning om hur vi ska agera mot kunder, vara ägare men framför allt mot varandra inom TT Clean Solution. Våra värderingar är: Lojalitet, Ärlighet, Respekt, Ansvar och Kvalité. ”Beteende är det jag säger och det jag gör.”