Dags att börja ett nytt kapitel?

Vi hjälper dig att vända blad.

Att flytta innebär många val, ännu fler beslut och så ändå fler steg upp och ner för trappor. Bespara dig själv tid och energi på det som redan varit, och lägg den på den nya bostaden istället. Medan du bär iväg kartongerna till deras rätta plats så ser vi till att göra rent hus.

 Genom att anlita oss så köper du även tjänsten att försäkra dig om att städningen är utförd på rätt sätt och vi lämnar alltid en nöjd-kund-garanti på 7 dagar, så du kan känna dig helt trygg när du anlitat oss för att ta hand om din flyttstädning. Trygghet är dessutom ett av våra ledord och vi är auktoriserade av Almega vilket bland annat innebär att våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal.
Vi erbjuder flyttstäd i Katrineholm och Vingåker, kontakta oss idag för att få en prisuppgift.

När du bokar flyttstäd från TT Clean Solution:
  • Vi jobbar alltid enligt Mäklarsamfundets rekommendationer
  • Vi lämnar alltid en nöjd-kund-garanti, med 7 dagars reklamation
  • Vi arbetar med checklistor, så du vet exakt vad du köper för tjänst
Detta ingår:
NÖJD-KUND-GARANTI

Om det uppkommer några invändningar vid besiktning, åtgärdar vi givetvis det du eller besiktningsmannen inte är nöjd med. Du reklamerar då skriftligen till oss senast sju dagar efter utförd tjänst.

FÖRBESIKTNING

Vi besiktar din bostad så inga oklarheter uppstår när städningen är klar, och kommer tillsammans överens om du vill att vi ska utföra någonting utanför ordinarie checklista. T.ex braskamin, balkong, förråd mm.

CHECKLISTA

Vi jobbar alltid enligt Mäklarsamfundets rekommendationer, och de saker som ingår hittar du i vår checklista. Alla ytor invändigt ingår i vårt flyttstäd, och vi tar själva med det som behövs för att städa.

PRISFÖRFRÅGAN

Kontakta oss direkt för prisförfrågan. Via vårt kontaktformulär eller ring oss på 070-550 17 89.

RUT-AVDRAGET

RUT-avdrag är en beteckning som används för möjligheten att göra avdrag på skatten för så kallade hushållsnära tjänster.
Rengöring, underhåll och tvätt är några av de tjänster som ingår i RUT-avdraget.

Flyttstädning kan du som privatperson dra av för i deklarationen, och skatteverket betalar då 50% av kostnaden. Vi hanterar detta helt och håller och i vår faktura får då endast halva kostnaden för flyttstädet. Rutavdrag för dig under 65 år är max 25 000 kronor per person och år, och över 65 år är det 50 000 kronor per person och år.

Det finns givetvis regler för hur man använder detta, och du kan läsa mer om det på Skatteverkets hemsida.

 

”TACK TT-CLEAN, FÖR FANTASTISK FLYTTSTÄDNING AV VÅRT HUS. JAG KUNDE KONCENTRERA MIG PÅ ATT VÄLJA NYA FÄRGER PÅ VÄGGARNA I DEN NYA VILLAN, ISTÄLLET FÖR ATT STÄDA RENT  DE GAMLA. 😉 ” – KATARINA OLSSON, KATRINEHOLM